Popis Rose McGowan

1. června 2006 v 14:08 | Veronika |  Rose alias Paige

Rose McGowan

Datum narození: 05.09.1975
Místo narození: Florence, Italy
Znamení: Panna
Narodila se 5. září 1973 ve Florencii v Itálii - v rodině s pěti dětmi. Její otec byl Ir a pracoval jako umělec a matka byla Francouzka a byla spisovatelka, která nyní pracuje pro microsoft. Své dětství strávila ježděním po Evropě. Když jí bylo 10 let, její otec opustil matku kvůli chůvě. Roseini rodiče se rozvedli a Rose se přestěhovala k babičce do Gig Harboru, Washington.
Filmografie:2002 Vacuums
2001 What About Joan - Maeve v epizodě: "Maeve"
2001Mrtvá zóna/The Killing Yard/ (TV) - Linda Borus
2001 Strange Hearts - Moira
2001 Monkeybone - Kitty
2000 The Last Stop - Nancy
2000 HROMY A BLESKY/Ready to Rumble/ - Sasha
1999 Kiss & Tell - Jasmine
1999 Ďábelská hra/Jawbreaker/ - Courtney Alice Shayne
1999 God Is In the T.V. (video) - Jackie-O
1998 Southie - Kathy Quinn
1998 Sleeping Beauties - Sno Blo
1998 Phantoms - Lisa Pailey
1998 CHARMED(TV seriál) -Paige Matthews-Halliwell
1998 Láska až za hrob /Devil in the Flesh/ - Debbie Strand
1997 Seed - Miriam
1997 Nowhere - Val Chick 3
1997 Lewis & Clark & George - George
1997 Vem mě s sebou /Going All the Way/ - Gail Ann Thayer
1997 Bruce Testones, Fashion Photographer (TV) - sama sebe
1996 VŘÍSKOT/Scream/ - Tatum Riley
1996 BIO-DÓM/Bio-Dome/ - Denise
1995 The Doom Generation - Amy Blue
1994 The Howard Stern Show (TV show) - sama sebe
1992 Encino Man - Nora
1990 True Colors - Suzanne v epizodě: "Life With Fathers"


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 west west | Web | 16. prosince 2007 v 11:34 | Reagovat

mooc pekny blog...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama